Borselli accepteert teruggestuurde artikelen zolang je deze vooraf bij ons aanmeldt via onderstaand Retourformulier binnen 14 dagen nadat je ze hebt ontvangen. Borselli zal contact met je opnemen over het verdere vervolg van de retourzending via mail. Stuur altijd een kopie-factuur of kopie-pakbon mee. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn (indien redelijkerwijs mogelijk), compleet met eventuele toebehoren, zoals labels en verpakkingsmaterialen. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen en kunnen geen retourgoederen aannemen die niet voorafgaand (binnen 14 dagen na ontvangst van de producten) als retourzending bij ons zijn aangemeld.

 

Borselli neemt beschadigde producten wel aan, maar kan de beschadiging in rekening brengen.

 

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, sturen we je een e-mail ter bevestiging.

 

Als alles in orde is, storten we het bedrag dat je ons voor de producten hebt betaald terug. Je kunt het bedrag binnen 30 dagen op je rekening verwachten. Ook zal Borselli de kosten voor de heenzending vergoeden, maar niet de kosten van de retourzending. Vergeet niet je rekeningnummer en correcte tenaamstelling te vermelden, dan garanderen wij een snelle terugbetaling.

 

Wanneer je een artikel onterecht of zonder kopie-factuur of kopie-pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Borselli niet aansprakelijk gesteld kan worden in geval de retour gestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.

 

Retouradres

Borselli

o.v.v. Borselli retouren

Steenslag 12

6991 KA RHEDEN

 

 

Retourformulier

Voor en Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bestelnummer (verplicht)

Product (verplicht)

Reden van retour (verplicht)
 Beschadigd ontvangen. Foutieve producten ontvangen. Overige (gebruik tekstbox).

Upload hier uw factuur (verplicht)

Uw bankrekeningnummer (verplicht)

Overige opmerkingen/suggesties (max 200 karakters)

Voer onderstaande tekst in (verplicht)
Om CAPTCHA te gebruiken moet je de Really Simple CAPTCHA plugin geïnstalleerd hebben.