De garens van je dromen met de personal shopping service van Borselli

Geplaatst in: Blog | 0

personal-shopping-3

In het najaar van 2017 hebben wij onze zolder verbouwd tot studio. Het eerste dat opvalt is de ruimte. Het is er licht, zodat de kleuren van de garens goed tot zijn recht komen. Een grote tafel bij het raam, waarop je verschillende producten met elkaar kan vergelijken. Mooi laminaat onder je voeten, overal kasten met de mooiste garens van Scheepjes maken de studio van Borselli tot hèt wolwalhalla waar je altijd van droomde.

personal-shopping-2

Personal shopping deluxe
In onze studio op de tweede verdieping van ons huis vind je vanaf januari 2018 de personal shopping service. Bij een afspraak kun je rekenen op twee uur in dit wolwalhalla, waar personal shopper Josine Dee-Gosselink je (kosteloos en vrijblijvend) persoonlijk advies kan geven over kleuren, verschillende garens en accessoires. Daarnaast kun je een kopje thee of koffie drinken en -groot pluspunt- tussendoor naar je eigen wc. “Nee” bestaat niet voor mij. Het maakt niet uit wat de vraag is van een klant, ik regel het! Ook als het gaat om bijvoorbeeld die ene gave KnitPro verwisselbare naaldpunten set (die wij niet verkopen) kunnen we samen kijken wat mogelijk is.

Wanneer?
Wat jou uitkomt; overdag of in de avond. Op maandagochtend of op zondag. Alleen of met vriendinnen.

Wil je meer informatie of wil je reserveren? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar contact@borselli.nl met de gewenste datum en aantal personen, dan plannen we je graag in.

Tot ziens!

personal-shopping-4

Laat een Reactie Achter