Hoe werkt de Borselli Cadeau Service?
Het is mogelijk je bestelling als cadeau te laten inpakken. Dit kan je aangeven door de optie “Borselli Cadeau Service toevoegen” te selecteren in je winkelwagen. Voor deze inpakservice brengen we € 1,00 in rekening, dit vind je terug op je factuur. Je kunt kiezen uit 2 opties: Cadeau Service Inclusief persoonlijk kaartje of alleen de Cadeauservice. Indien gekozen wordt voor inclusief persoonlijk kaartje, komt hier nog € 0,50 bij. Je kunt kiezen uit 8 verschillende Limited Edition kaartjes. Als je een kaartje hebt uitgekozen, kan je jouw persoonlijke tekst invoeren. Wij printen jouw tekst op de achterkant van het kaartje en voegen het kaartje toe aan het pakket met je bestelling.

Let op: Het is alleen mogelijk om de gehele bestelling als cadeau te laten inpakken. Het is binnen één bestelling helaas niet mogelijk om bepaalde artikelen wel en bepaalde artikelen niet in te laten pakken.

Je cadeau op een ander adres laten bezorgen:
Je kunt het cadeau ook laten bezorgen bij de persoon voor wie het bestemd is. Vink hiervoor de optie “Verzenden naar een ander adres?” Hier kun je de adresgegevens van de ontvanger invullen. Bij ‘Factuurgegevens’ kun je jouw eigen gegevens invullen. Het cadeau wordt dan (uiteraard zonder factuur) naar deze persoon verzonden. De factuur ontvang je zelf, op het door jou opgegeven e-mailadres. De verzender ontvangt tevens de track en trace code van PostNL.