Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 – 2 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Als je meerdere producten in één keer bestelt, laten wij als dat kan, alles tegelijk bij je bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Tevens verzenden wij alle bestellingen met een track en trace code om het kwijt raken van pakketten zoveel mogelijk te voorkomen.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,80 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,50 voor bestellingen onder de € 30,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,- (binnen Nederland)

€ 13,- voor bestellingen naar België

 

De verzendkosten worden bij Borselli berekent op gewicht van je bestelling inclusief de verpakkingsmaterialen. Het verzendtarief wordt weergegeven tijdens het bestellen in het winkelwagentje.
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Heb je een vraag over de verzendkosten? Stuur dan een e-mail naar info@borselli.nl.