Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Borselli zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Borselli geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@borselli.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via contact@borselli.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Dit houdt in dat Borselli niet aansprakelijk gesteld kan worden in geval de retour gestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.

 

Retouradres:

Borselli
o.v.v. Borselli retouren
Steenslag 12
6991 KA RHEDEN

 

 

Retourformulier:

Voor en Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bestelnummer (verplicht)

Product (verplicht)

Reden van retour (verplicht)
 Beschadigd ontvangen. Foutieve producten ontvangen. Overige (gebruik tekstbox).

Upload hier uw factuur (verplicht)

Uw bankrekeningnummer (verplicht)

Overige opmerkingen/suggesties (max 200 karakters)

Voer onderstaande tekst in (verplicht)
Om CAPTCHA te gebruiken moet je de Really Simple CAPTCHA plugin geïnstalleerd hebben.