Borselli maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa Sisow. Met deze internetkassa kun je snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

SSL-slotjeJe herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin je webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op Borselli waar je persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

Bij Borselli kun je op de volgende manier betalen.

Via I-Deal (Internetbankieren)
I-DealBij deze betaalwijze kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal

PayPalAls je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Bij bestellingen van € 250,- of hoger kun je niet met PayPal betalen. Neem dan contact met ons op via email: contact@borselli.nl

Via Mister Cash

MistercashEen betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert je Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan je jouw eigen bank selecteren. Hierna komt je terecht in je vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen om de betaling te voltooien.

Per Factuur

Als je kiest om per factuur te betalen, dan krijg je van Borselli een factuur per mail waarin verzocht wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen te betalen.

Onze servicepartner SISOW
Sisow logoWanneer je betaalt via iDEAL, wordt je computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider SISOW doorgeschakeld. Zodra SISOW je betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we je bestelling.