Workshops haken  Workshops breien

 
Kijk hier voor ons aanbod workshops haken en breien en de beschikbare workshopdata. We zien je graag een keer verschijnen in onze inspirerende studio bij 1 van onze leerzame workshops!

Een workshop duurt gemiddeld 2,5 à 3 uur. Mocht jouw item niet af zijn aan het eind van de workshop, dan zul je zodanig worden geïnstrueerd dat je thuis prima verder kunt. Heb je alsnog vragen, dan kun je altijd contact opnemen via workshops@borselli.nl.

De maximale deelname voor een workshop is 4 personen. Je kunt met een groepje komen maar natuurlijk ook alleen aanschuiven. Je kunt je inschrijven voor één van de aangegeven datums. Het is ook mogelijk om in overleg een datum te plannen voor vriendinnen-uitjes of vrijgezellenfeestjes, stuur dan een berichtje met de gewenste workshopdatum, het aantal personen en je contactgegevens naar workshops@borselli.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een reactie geven, ook bij overige vragen kun je altijd even mailen.

Tijdens de workshops kun je een haaknaald of breinaalden van onze studio lenen. Gebruik van garens en materialen zit bij de prijs inbegrepen. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

 
Wanneer kan ik betalen?

Na afloop van de workshop kan er betaald worden. Er is in de studio nog mogelijkheid om materialen aan te schaffen en er kan gepind worden.

 
De workshops worden gegeven in onze mooie inspirerende studio in Rheden (vlakbij Arnhem).

Steenslag 12
6991 KA Rheden
email: workshops@borselli.nl

 

Borselli is met openbaar vervoer prima te bereiken. Maar ook als je met de auto komt zijn er genoeg gratis parkeerplaatsen in de buurt.